Η ασφάλεια του Σπιτιού ξεκινά από την Πόρτα Ασφαλείας

Αξιόπιστες Πόρτες Ασφαλείας με κορυφαία χαρακτηριστικά Ασφαλείας, με άπειρες επιλογές εμφάνισης που προσαρμόζεται στο στυλ του σπιτιού σας, με το design που επιθυμείτε

Επιλέξτε μέσα από 6 διαφορετικές υλοποιήσεις βασικής Πόρτας, 10 μοντέλα συνδυασμού κειδαριάς και αφαλού και απεριόριστες επιλογές εμφάνισης και επενδύσεων, εσωτερικά και εξωτερικά, που κάνουν την Πόρτα σας μοναδικά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες.

Είμαστε στον χώρο των κλειδαριών από το 1985 και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την συμφερότερη λύση στην πιο συμφέρουσα τιμή.

Κορυφαία Ποιότητα

Με την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο της Αφάλειας, δίνουμε μεγάλη σημασία τόσο στην Ποιότητα των Πορτών και των εξαρτημάτων που χρησιμοποιούμε, όσο και στην εγκατάσταση της Πόρτας σας.

Μοντέρνο Design

Μπορούμε να ντύσουμε την Πόρτα σας με μία πληθώρα επενδύσεων για όλες τις καιρικές συνθήκες και να επιλέξουμε από μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων από χερούλια και μπάρες που θα ταιριάξουν απόλυτα με το σπίτι σας.

Επικοινωνήστε Τώρα!

210 86 10000
6957 200 888
info@oikoanaplasi.gr

Στοιχεία Εταιρίας:

Οικοανάπλαση Μ.ΕΠΕ

Αγίου Μελετίου 124 | 104 46 | Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 86 10000

Κινητό: 6957 200 888

Web: https://oikoanaplasi.gr

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Όπως ξέρουμε όλοι, οι ρυθμοί ζωής στις μέρες μας είναι τρομακτικά ταχύτατοι. Έτσι, ταχύτατα θα πρέπει να ελιχτούμε κι εμείς, για να τους προλάβουμε. Πώς θα το πετύχουμε αυτό; Πως θα καταφέρουμε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά και να συμβαδίζουμε μαζί τους αλλά και με τις ευνοΪκές και κυρίως τις δυσμενείς καταστάσεις της ζωής;

Το όπλο είναι να τις προλαμβάνουμε, έτσι ώστε να πληθαίνουν οι ευνοΪκές. Δυστυχώς, όμως, σήμερα, ο ελιγμός, αυτός, δεν είναι πάντα θετικός. Άλλωστε, το μαθαίνουμε, το ακούμε, το βλέπουμε καθημερινά γύρω μας. Πόσες διαρρήξεις, πόσες ληστείες άκουσες ότι διαπράχθηκαν το τελευταίο έτος; Από ειδήσεις, από τα social media, από τον φίλο μας, ενημερωθήκαμε.

Έτσι, μπορείς τώρα να ενημερωθείς μέσα από αυτό το κείμενο. Όχι για την πραγματοποίηση δυσμενών καταστάσεων, αλλά για την πρόληψή τους, ή έστω κάποιων από αυτών, ιδιαίτερα όσων αφορά τις διαρρήξεις. Μήπως έχεις αναλογιστεί ποτέ τι προσδίδει ασφάλεια σε έναν χώρο; Αυτό που εμποδίζει την είσοδο στον χώρο, και ποιο είναι αυτό; Μία πόρτα! Πόσο μάλιστα αν είναι και πόρτα ασφαλείας!

Τι προσφέρει μία Πόρτα Ασφαλείας;

Η πόρτα γενικά αποτελεί ένα σύνολο από ξύλο ή μέταλλο, το οποίο, προσαρμόζοντάς το στο άνοιγμα ενός χώρου, γίνεται αυτόματα η είσοδος του χώρου αυτού.  Επόμενο είναι την πόρτα αυτή να την ανοίγει (ή να την κλείνει) όποιος θέλει να εισέλθει στον χώρο.

Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για μία πόρτα ασφαλείας. Η πόρτα ασφαλείας μπορεί να μάς προσφέρει την πρόληψη, ούτως ώστε να μην φτάσουμε καν στο σημείο να χρειαστούμε τη θεραπεία. Αυτό, δηλαδή, που θέλουμε να τονίσουμε είναι πως δεν έχει όποιος θέλει την ίδια δυνατότητα, όπως με μία απλή πόρτα που αναφέραμε προηγουμένως, να εισέλθει σε έναν χώρο,  επειδή το θέλει. Οι πόρτες ασφαλείας είναι θωρακισμένες πόρτες, οι οποίες δεν θωρακίζουν μόνο την πόρτα, αλλά και και την ασφάλειά μας.

Οι πόρτες ασφαλείας είναι μία επένδυση. Τα χρήματα που θα διαθέσει κάποιος, ένας ιδιώτης, ένας καταστηματάρχης, μία οικογένεια, θα το κάνει απόσβεση εξασφαλίζοντας την ασφάλειά του. Ο χώρος στον οποίο θέλουμε να προσφέρουμε ασφάλεια απαιτεί σεβασμό. Επομένως, η ασφάλεια δεν είναι διαπραγματεύσιμη και για αυτό δεν θα έπρεπε καν να την κοστολογούμε. Ακόμη, όμως, και να ήταν αναγκαίο, οι τιμές οι οποίες είναι διαθέσιμες για τις πόρτες ασφαλείας, είναι αρκετά προσιτές και λογικές. Όπως, λογική θα είναι ύστερα η αδυναμία κάποιου να παραβιάσει τον χώρο μας. Επομένως, είναι στο χέρι μας. Είσαι έτοιμος για αυτήν την επένδυση;

Πρέπει να είσαι! Δεν τίθεται θέμα διαπραγμάτευσης. Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για κάτι τόσο έγκυρο και αποδοτικό. Εκτός, όμως, από την απόδοση, οι πόρτες ασφαλείας, εξαιτίας του εσωτερικού τους περιεχομένου, έχουν μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα στον χρόνο. Τόσο μεγάλη, που δεν χρειάζονται ούτε συντήρηση. Άρα, καταλαβαίνουμε πως είναι κίνηση knock-out , την κάναμε μία φορά και δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε ξανά με την ασφάλεια του χώρου, δεν χρειάζεται πλέον να μάς τρώει αυτή η αγωνία. Με την αγορά μιας θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας ελαφραίνει το κεφάλι μας κατά μία έγνοια λιγότερο.

Επιλογές Σχεδίασης, Χρωμάτων και υλικών

Όσον αφορά το design, αφήστε το καλύτερα. Το design σε συνδυασμό με την ποιότητα μπορούν να απογειώσουν αυτήν την αγορά. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, με την οποία σίγουρα να συγχρονιστεί η αισθητική και το γούστο κάθε αγοραστή. Μπορούμε να επιλέξουμε τα κατάλληλα σχέδια και αποχρώσεις, με τα οποία θα κορυφώσουμε την εμφάνιση του χώρου και ταυτόχρονα θα κουμπώσουν τέλεια με το στυλ μας. Αν σταθούμε καθαρά στην οπτική γωνία της εμφάνισης, θα παρατηρήσουμε πως είναι σίγουρα κάτι πιο μοντέρνο, το οποίο θα κρατήσει, αλλά και θα δυναμώσει την εμφάνιση του χώρου.

Θερμομόνωση και Ηχομόνωση

Οι πόρτες ασφαλείας έχουν ακόμη ένα πλεονέκτημα. Έχουν θερμομονωτική ικανότητα. Αυτό σημαίνει πως μπορούν να διατηρήσουν τη θερμοκρασία του εσωτερικού χώρου, χωρίς τον κίνδυνο να υπάρξουν θερμικές απώλειες, εξαιτίας του ενισχυμένου εσωτερικού της πόρτας, το οποίο δεν επιτρέπει, ούτε τη δίοδο του εξωτερικού αέρα στον χώρο αλλά όυτε την απώλεια του εσωτερικού αέρα προς τα έξω. Παράλληλα,  παρέχει μεγάλα επίπεδα ηχομόνωσης, απομονώνοντας ακουστικά τον χώρο μας από τους εξωτερικούς ήχους και αντίστροφα. Έτσι, συμπεραίνουμε πως οι πόρτες, αυτές, έχουν και ενεργειακή αυτονομία, πράγμα που μάς δελεάζει ακόμα περισσότερο.

Ένας χώρος, σου ανήκει ή όχι, έχει μέσα το περιεχόμενό σου, την περιουσία σου, τα υπάρχοντά σου. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να παραβιάσει αυτόν τον χώρο. Επομένως, μην του δίνεις αυτό το δικαίωμα. Προστάτεψε με κάθε τρόπο τον χώρο σου. Κάνε αυτήν την έξυπνη κίνηση και θα δεις πως θα είναι ακαριαία. Μετά τέρμα οι ανησυχίες, θα πάψουν να υπάρχουν οι ανασφάλειες. Θα κυριαρχεί το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς κι αυτό το αίσθημα το θέλουμε.

Κάνε, λοιπόν, το επόμενο βήμα!