anakainisi mpaniou slider 2

Ανακαίνιση Μπάνιου από την Οικοανάπλαση

Μεταμορφώστε το Μπάνιο σας

με αισθητική, εργονομία και λειτουργικότητα

anakainisi mpaniou slider 3

Ελάτε στην Οικοανάπλαση

Θα βρείτε τις καλύτερες τιμές

και συμβουλές για καλύτερο αποτέλεσμα

anakainisi mpaniou slider 4

Στην Οικοανάπλαση σας καταλαβαίνουμε

Προτείνουμε τις λύσεις που ταιριάζουν

στον προϋπολογισμό, τις τάσεις και τις απαιτήσεις σας

anakainisi mpaniou slider 1

Ό,τι μπάνιο κι αν έχετε

κι όποιος κι αν είναι ο προϋπολογισμός σας

θα σας βοηθήσουμε να το μεταμορφώσετε!

Η διαδικασία της Ανακαίνισης

Γιατί να μην κάνουμε την Ανακαίνιση μόνοι μας;

Οι Ανακαινίσεις είναι μία σύνθετη διαδικασία. Αναλόγως των εργασιών, μπορεί να χρειάζεται να εμπλακούν περισσότερα από 10 συνεργεία διαφορετικών ειδικοτήτων, χωρίς να υπολογίζουμε την πιθανή συμμετοχή μηχανικού. Μην ξεχνάμε και τα διαδικαστικά όπως η έκδοση πιθανών αδειών, οι πληρωμές και η ασφάλιση των συνεργείων, οι επικοινωνίες, η καθημερινή διαχείριση του έργου, η εξεύρεση εναλλακτικών συνεργείων όταν αυτό απαιτείται, η διαχείριση πιθανών παραπόνων κ.ο.κ.

Είναι πιθανόν να έχετε εμπειρία από μία, δύο ή τρεις ανακαινίσεις σε όλη την ζωή σας. Μία εξειδικευμένη εταιρία όπως η ΟικοΑνάπλαση, διαθέτει εμπειρία από εκατοντάδες ανακαινίσεις σε κάθε είδους ιδιοκτησία. Πέρα από αυτό, στην ΟικοΑνάπλαση μπορούμε να σας συμβουλέψουμε για θέματα διαρρύθμισης, διακόσμησης  και τεχνολογικών λύσεων που πιθανότατα δεν γνωρίζετε. Λόγω του αντικειμένου μας που είναι η Ανακαίνιση, είμαστε σε συνεχή επαφή με τις εξελίξεις τόσο σε ότι αφορά στο design και τις τάσεις του, όσο και σε ότι αφορά στις τεχνολογικές λύσεις και τα νέα προϊόντα των εταιριών που ανανεώνονται διαρκώς.

Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος: Το πιθανότερο είναι ότι η ανάθεση του Έργου στην ΟικοΑνάπλαση να σας ωφελήσει Οικονομικά! Από την ανάθεση των επιμέρους εργασιών σε αξιόπιστα και ταυτόχρονα οικονομικά συνεργεία, μέχρι την επιλογή των υλικών και τις σχεδιαστικές συμβουλές κατά το στάδιο της Οριστικοποίησης της Σχεδίασης του Έργου.

Τα Στάδια ενός Έργου Ανακαίνισης Μπάνιου

Η διαδικασία μίας Ανακαίνισης αποτελείται από αρκετά διαδοχικά στάδια. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε την σειρά των διαδοχικών βημάτων που πρέπει να ακολουθήσετε από την πρώτη στιγμή της απόφασης ανακαίνισης μέχρι την ανάθεση και την έναρξη του Έργου. Μετά, αφήστε το πάνω μας!

 • Έρευνα αγοράς
 • Καθορισμός Στόχου και Προϋπολογισμού

 • Αναζήτηση Εργολάβων

 • Επισκέψεις Εργολάβων

 • Συλλογή Προσφορών

 • Αξιολόγηση

 • Καθορισμός πληρωμών

 • Υπογραφή Συμφωνητικού με τις Τεχνικές, Οικονομικές και Χρονικές λεπτομέρειες, και τέλος:

 • Η Υλοποίηση του Έργου της Ανακαίνισης

Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι:

 • Κάθε Ανακαίνιση αποτελεί ένα μοναδικό Έργο

 • Κάθε Έργο Ανακαίνισης μπορεί να κυμανθεί σε πολύ μεγάλο εύρος τιμών αναλόγως των στόχων που έχετε

 • Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κερδίσετε πολύ «περισσότερη Ανακαίνιση» για τα Ευρώ σας!

Ανακαίνιση Μπάνιου

Για όποιον λόγο και να γίνεται μία ανακαίνιση ενός παλαιού μπάνιου, το έργο μπορεί να προσδώσει ιδιαίτερη αξία στο σπίτι συνολικά. Οι σύγχρονες τάσεις θέλουν την κατάργηση της κλασικής μπανιέρας με ένα σύστημα ντους ή κάθετου υδρομασάζ. Η κατάργηση της μπανιέρας αυξάνει εντυπωσιακά τους ελεύθερους χώρους και μπορεί να αποτελέσει αφορμή για συνολική διαφοροποίηση της διαρρύθμισης του μπάνιου.

Το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να ικανοποιεί τόσο της ανάγκες design όσο και τις αυξημένες ανάγκες αποθήκευσης των σύγχρονων νοικοκυριών. Απελευθερώνεται χώρος στις ντουλάπες του σπιτιού, εφόσον οι ογκώδεις πετσέτες προτιμάται να αποθηκεύονται πλέον εντός του λουτρού, ενώ δημιουργούνται αποθηκευτικοί χώροι για υποδήματα και άλλες συσκευές και αντικείμενα που χρειάζονται καθημερινά στο σπίτι.

Κατηγορίες Ανακαίνισης

1. Ανακαίνιση για Ιδιοκατοίκηση

Εδώ μιλάμε για την κλασσική ανακαίνιση μπάνιου. Η διαρρύθμιση παραμένει ίδια, ενώ αλλάζονται τα είδη υγιεινής τα πλακάκια και το δάπεδο. Η ανακαίνιση μπορεί να συνδυαστεί με νέα υδραυλική εγκατάσταση και αλλαγή της μπανιέρας με ντους. Το κόστος εξαρτάται από την ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν και το εύρος των αλλαγών.

2. Ανακαίνιση με αλλαγή διαμόρφωσης χώρων

Με το συγκεκριμένο πακέτο αλλάζεται η διαρρύθμιση των χώρων προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερη εκμετάλλευση τους και διόρθωση πιθανών χωροταξικών προβλημάτων που προϋπήρχαν. Η πιο συνηθισμένη περίπτωση είναι η χωροταξική ανακατανομή των επίπλων για να εκμεταλλευτούμε καλύτερα τον χώρο που δημιουργείται από την αντικατάσταση της μπανιέρας με ντους ή υδρομασάζ.

3. Ανακαίνιση με αφορμή επισκευή βλάβης

Οι βλάβες και …ειδικά οι μεγάλες, όσο κι αν δημιουργούν προβλήματα και αναστάτωση, μπορούν παράλληλα να αποτελέσουν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ανακαίνιση του μπάνιου σας. Οι βλάβες συνήθως υποδηλώνουν είτε παλαιότητα, είτε κακή υλοποίηση. Και στις δύο περιπτώσεις, η ανακαίνιση κρίνεται απαραίτητη.

4. Ανακαίνιση και εξοπλισμός για AirBnB

Με λίγες έξυπνες και φθηνές κινήσεις μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μπάνιο που θα αποτελεί πλεονέκτημα σε κάθε πιθανό ενοικιαστή. Ένας μεγάλος καθρέπτης με πιστολάκι μαλλιών, ένα στεγνωτήριο που αποτελεί μία πολύ συχνά χρησιμοποιούμενη συσκευή για τους Βορειοευρωπαίους επισκέπτες σας και μία όμορφη ντουζιέρα με αδιαφανείς πόρτες, που επιτρέπει ταυτόχρονη χρήση, μπορούν να κάνουν την διαφορά – εάν το ακίνητό σας μπορεί να φιλοξενήσει 3 και παραπάνω άτομα.

Κάντε το επόμενο Βήμα! Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία Επικοινωνίας

210 86 10000
6957 200 888
info@oikoanaplasi.gr

Φόρμα Επικοινωνίας