anakainisi koyzinas slider 1

Ανακαίνιση Κουζίνας από την Οικοανάπλαση

Μεταμορφώστε την Κουζίνα σας

με αισθητική, εργονομία και λειτουργικότητα

anakainisi koyzinas slider 2

Ελάτε στην Οικοανάπλαση

Θα βρείτε τις καλύτερες τιμές

και συμβουλές για καλύτερο αποτέλεσμα

anakainisi koyzinas slider 3

Στην Οικοανάπλαση σας καταλαβαίνουμε

Προτείνουμε τις λύσεις που ταιριάζουν

στον προϋπολογισμό, τις τάσεις και τις απαιτήσεις σας

Η διαδικασία της Ανακαίνισης

Γιατί να μην κάνουμε την Ανακαίνιση μόνοι μας;

Οι Ανακαινίσεις είναι μία σύνθετη διαδικασία. Αναλόγως των εργασιών, μπορεί να χρειάζεται να εμπλακούν περισσότερα από 10 συνεργεία διαφορετικών ειδικοτήτων, χωρίς να υπολογίζουμε την πιθανή συμμετοχή μηχανικού. Μην ξεχνάμε και τα διαδικαστικά όπως η έκδοση πιθανών αδειών, οι πληρωμές και η ασφάλιση των συνεργείων, οι επικοινωνίες, η καθημερινή διαχείριση του έργου, η εξεύρεση εναλλακτικών συνεργείων όταν αυτό απαιτείται, η διαχείριση πιθανών παραπόνων κ.ο.κ.

Είναι πιθανόν να έχετε εμπειρία από μία, δύο ή τρεις ανακαινίσεις σε όλη την ζωή σας. Μία εξειδικευμένη εταιρία όπως η ΟικοΑνάπλαση, διαθέτει εμπειρία από εκατοντάδες ανακαινίσεις σε κάθε είδους ιδιοκτησία. Πέρα από αυτό, στην ΟικοΑνάπλαση μπορούμε να σας συμβουλέψουμε για θέματα διαρρύθμισης, διακόσμησης  και τεχνολογικών λύσεων που πιθανότατα δεν γνωρίζετε. Λόγω του αντικειμένου μας που είναι η Ανακαίνιση, είμαστε σε συνεχή επαφή με τις εξελίξεις τόσο σε ότι αφορά στο design και τις τάσεις του, όσο και σε ότι αφορά στις τεχνολογικές λύσεις και τα νέα προϊόντα των εταιριών που ανανεώνονται διαρκώς.

Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος: Το πιθανότερο είναι ότι η ανάθεση του Έργου στην ΟικοΑνάπλαση να σας ωφελήσει Οικονομικά! Από την ανάθεση των επιμέρους εργασιών σε αξιόπιστα και ταυτόχρονα οικονομικά συνεργεία, μέχρι την επιλογή των υλικών και τις σχεδιαστικές συμβουλές κατά το στάδιο της Οριστικοποίησης της Σχεδίασης του Έργου.

Τα Στάδια ενός Έργου Ανακαίνισης Κουζίνας

Η διαδικασία μίας Ανακαίνισης αποτελείται από αρκετά διαδοχικά στάδια. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε την σειρά των διαδοχικών βημάτων που πρέπει να ακολουθήσετε από την πρώτη στιγμή της απόφασης ανακαίνισης μέχρι την ανάθεση και την έναρξη του Έργου. Μετά, αφήστε το πάνω μας!

 • Έρευνα αγοράς
 • Καθορισμός Στόχου και Προϋπολογισμού

 • Αναζήτηση Εργολάβων

 • Επισκέψεις Εργολάβων

 • Συλλογή Προσφορών

 • Αξιολόγηση

 • Καθορισμός πληρωμών

 • Υπογραφή Συμφωνητικού με τις Τεχνικές, Οικονομικές και Χρονικές λεπτομέρειες, και τέλος:

 • Η Υλοποίηση του Έργου της Ανακαίνισης

Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι:

 • Κάθε Ανακαίνιση αποτελεί ένα μοναδικό Έργο

 • Κάθε Έργο Ανακαίνισης μπορεί να κυμανθεί σε πολύ μεγάλο εύρος τιμών αναλόγως των στόχων που έχετε

 • Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κερδίσετε πολύ «περισσότερη Ανακαίνιση» για τα Ευρώ σας!

Ανακαίνιση Κουζίνας

Η κουζίνα σε ένα σύγχρονο σπίτι αποτελεί το επίκεντρο των οικογενειακών δραστηριοτήτων. Δεν είναι απλά ένας απομονωμένος χώρος για τις ανάγκες της εστίασης αλλά αποτελεί ένα αναπόσπαστο μέρος των χώρων που ζούμε και περνάμε πολλές ώρες καθημερινά.

Οι σύγχρονες τάσεις συνδυάζουν, ενοποιούν  και αλληλοσυμπληρώνουν τους χώρους της κουζίνας, της τραπεζαρίας και του living room ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν εργονομική λειτουργικότητα για την προετοιμασία και παρασκευή του φαγητού.

Πέρα από την ενοποίηση, η οποία ίσως να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλες τις περιπτώσεις, οι κυριότερες διαφοροποιήσεις στις τιμές προέρχονται από το κόστος των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν και το εύρος των αλλαγών.

1. Ανακαίνιση για Κατοικία

2. Ανακαίνιση με αλλαγή διαμόρφωσης χώρων

Σε αυτό το πακέτο ενοποιούμε τον χώρο της κουζίνας με τους χώρους της καθημερινής διαβίωσης της οικογένειας, επιτυγχάνοντας καλύτερη εκμετάλλευση των χώρων, καλύτερη εργονομία και σύγχρονη αισθητική. Ο χώρος του σπιτιού κυριολεκτικά μεταμορφώνεται και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις μοντέρνας διακόσμησης.

Είναι ευνόητο ότι το κόστος του Έργου είναι συνάρτηση των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν.

3. Ανακαίνιση και εξοπλισμός για Airbnb

Σε αυτό το πακέτο, δίνουμε έμφαση όχι μόνο στα έπιπλα, τα πατώματα και την πλακόστρωση, αλλά επεκτεινόμαστε και στον εξοπλισμό της κουζίνας με τις μεγάλες ηλεκτρικές και τις πιο χρήσιμες μικρές συσκευές που μετατρέπουν την ιδιοκτησία σας σε μία ιδανική επιλογή βραχυχρόνιας μίσθωσης μέσω πλατφορμών όπως το Airbnb.

Το κόστος της ανακαίνισης για AirBnB είναι συνάρτηση του εύρους των εργασιών και του εξοπλισμού που θα αγοραστεί.

Κάντε το επόμενο Βήμα! Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία Επικοινωνίας

210 86 10000
6957 200 888
info@oikoanaplasi.gr

Φόρμα Επικοινωνίας